Breaking

1.23.2019

Star Positive: Ki nevet a végén... (2008) (Edge Records-Paranoid Rec. [Erdély-Ro])

A Star Positive Móritz Norbee (ex- Hooligans) új bandája... hirdeti a CD tokra ragasztott címke... Aki kíváncsi a zenekar történetére az tegyen egy kört a www.starpositive.hu oldalon, addig mi gyorsan belefülelünk az S.P. intro + 13 dallal megpakolt CD-be.

Az elektronikus intro már nagyjából sejteti, hogy azért nem a leghagyományosabb rockzenei úton fog elvezetni ez az együttes és az első Hárman párban c. dal finom elektronikus fűszerezése hallatán máris egy hatalmas partyban érezheti magát a hallgató. Erre aztán még rátesz a Péntek pár lapáttal, aztán Két ajtó között Kowa éneke ébreszt az Álom-ból, mert Nélküled Egyedül Indulnom kell az Utazás-ra, aztán szól a Parancs, de Nem fogom be..., úgyis Majd megtalállak, hogy Minden éjszakád egy hatalmas buli legyen, mert nem tudhatjuk, hogy Ki nevet a végén.

Norbee és csapata hangulatilag nem sokban távolodott el a Hooligans világától, de a különböző elektronikus kütyükkel megszórt dalok egy modern rockzenei világba röpítik el a hallgatót. Jó értelemben vett slágerek születtek. Nekem személy szerint jól esik hallgatni ezt a CD-t a sok metalos zúzda után, mert ellazít, feldob, aztán ismét jöhetnek a harapós gitárcentrikus zenék...

sch
(Rockpolis Media)

No comments:

Post a Comment