Breaking

8.17.2018

Road: Heves megye lordjai (2009) (Edge Records - PR [Erdély-Ro])

Bele a közepébe: tartalmas, infódús, sok utazásos jelenettel, a gépezet működésének a bemutatásával, az idáig megjelent összes klippel dúsított DVD. A booklet szintúgy majd' minden infóval el van látva. Külön öröm a kis füzetecske, amit elég sokan mellőznek a DVD-kből. Amit hiányolok a borítóról az az, hogy legalább a klipes dalok címlistája rajta lehetne. A DVD-n pedig a klipek lejátszásának az indításánal ütköztem némi csavarba, míg rájöttem a mikéntre. Mondjuk lehetett volna egy olyan, hogy "összes klip lejátszása" (lehet, hogy van, de nem találtam), de ez már kötekedés a részemről :).

A 2009-es, aug. 8.-i verpeléti Bo-Rock fesztiválon rögzített koncert visszaadja azt amit egy Road koncerten megtapasztalhat az ember: bulit, zúzást, rákenrollt. Így kell ezt csinálni: koncertet is és DVD-t is!

A CD tartalmaz egy új Road dalt - Fekete -, a Nem rólunk szól-t, stúdióban rögzített, koncert hangszereléses változatban, tisztelgést a mester előtt (Motörhead: We're the Road Crew) + néhány Road sláger élő változatát.

További sok rock'and'road-dal teli utat kívánva...

www.road.hu

esch
(Rockpolis Media)

No comments:

Post a Comment