Breaking

8.17.2018

Sing-Sing: 10 év a Sing-Sing-ben (Hammer Records-Paranoid Records [Erdély-Ro])

A Stress Kísértetkastély albumának újrakiadása után itt egy újabb kiadvány a magyar rock/metal történelem közelmúltjából. Ezúttal egy 5 órás DVD született a '90-es évek egyik legsikeresebb anyaországbeli csapat történetével.

A Sing-Sing, mert róluk van szó, 10 évig (1989-1999) nyomatta a nagybetűs rock'n'roll életet. 10 év alatt sok minden történik egy ember életében is, hát akkor egy rockzenekaréban... Ez a kiadvány összefogja az összes fellelhető és felhasználható képi anyagot, ami az évek során készült a csapatról. Még a helyenként VHS minőségű kép sem tudja lelombozni az ember kedvét, mivel rengeteg érdekes sztori van most itt együtt. A DVD tartalmazza a csapat összes videoklipjét, TV-s riportokat, koncertrészleteket még a kezdetektől (1989). Betekintést nyerhetünk az 1994-1998 között megrendezett tokaji Sing-Sing táborok életébe, az extrák között meg a '92-es szlovák turnéról láthatunk részleteket + werkfilmeket a klipforgatásokról és a képgalériát.

Mindent összevetve ez a DVD egy nagy extra mindazoknak akik, ha másképp nem is, de a Metal Hammer H-n keresztül követik/követték az elmúlt 15-16 év magyarországi rock/metal eseményeit. Személy szerint szívesen megnéznék egy ehhez hasonló Pokolgép-Ossian-Omen-Moby Dick-Nevergreen kiadványt is.

SchEndre
(Rockpolis Media)

No comments:

Post a Comment