Breaking

7.09.2018

Cadaveres: Lost Souls (2007) (Edge Records-Paranoid Rec. [Erdély-Ro])

A Lost Souls - The Hidden Tracks nem a legújabb Cadaveres album, hanem egy EP CD amely decemberben látott hóvilágot és főleg az első album - Soul Of A New Breed - pár dalát tartalmazza különböző mixek formájában.

Így a Soul Of A New Breed háromféle - élő, jump up mix, area 42 mix -, a Seventh Heaven kétféle - urban dance mix, élő -, az Elixír (tudjátok amelyben Farkas "Ektomorf" Zotya vokálozik) kétféle - firestarter mix, élő - verzióban feszít a CD-n, a Drop Of Humaneness ethno mixet kapott. Itt teszi tiszteletét a csapat első magyar nyelvű dala, amely igazából az első album Blood Stained akusztikus verziója. A Moby Dick tribute albumra feljátszott Gumiszoba itt más keverésben jelenik meg és Cadaveresek egy új nótát is - Unholy Spirit - kipróbáltak élőben és ha már jól sikerült, akkor helyet is szorítottak neki a CD-n.

Lehet hogy minden igaz hívő Cadaveres rajongónak nem jön be ez a fajta kísérletezgetés, de az én zenei perverzitásomnak tökéletesen megfelel ez a játszadozás a műfajokkal. A különböző zenei világok keverése egy elég színes és hallgatni való anyagot eredményezett.

sch
(Rockpolis Media)

No comments:

Post a Comment