Breaking

1.23.2019

Wisdom: At The Gates EP (2007) (Nail Records-Paranoid Records [Erdély-Ro])

Filmzenés, "nagyzenekari" introval - Prelude To The Gates - indul az EP. A címadó At The Gates a jól ismert Wisdom metal világába visz. Az EP-t záró All Alone pedig egy akusztikus, filmzenés lassú. A CD multimédia részén pedig ott figyel a Wisdom című nóta klipje.

Tudom, hogy a fanatikus Nahi rajongók megköveznek a következő kijelentésemért, de Kiss Zoli énekével jobban betalál nálam a Wisdom zenéje. A hanghordozó kivitelezése a Wisdomtól megszokott maximális szinten van, folytatódik az a koncepció, hogy minden dalszöveg előtt a bookletben ott figyel valamelyik filozófus, bölcs klasszikus sora.

Amit nem értek: mi értelme volt ezt a rövid anyagot kiadni? Ha Zoli énekével akarták bemutatni a csapatot, akkor én még szívesen meghallgattam volna olyan felvételeket (akár élő, akár stúdió, akár régebbi, akár új), amelyeknél Zoli van a mikrofonnál.

Remélem Mátéék minél hamarabb megtalálják az állandó énekesüket és akkor talán még jobban belevetik magukat a nemzetközi ismeretség elnyeréséért folytatott küzdelembe, mert zenéjük, hozzáállásuk alapján megérdemelnék...

esch
(Rockpolis Media)

No comments:

Post a Comment