Breaking

8.16.2018

Magazin: Siker (2008) (Nail Records - Paranoid Rec. [Erdély-Ro])

A később érkezetteknek a Magazin a Sing-Sing elődje volt. Hoppá, vannak olyanok akik még később érkeztek. Nos, azoknak: a Sing-Sing '89-'98 között működő híres/hírhedt hard-, glam metal banda volt, akik rendesen riogatták a kommunizmus utáni időkben az átlagpolgárokat.

Az ezen a CD-n megjelent dalok igazából a '80-as évek végéről származnak, 2008-as rögzítéssel, habár az infoszegény borító nem ad erre egyértelmű választ. Nem értem, hogy abban az időben, miért nem lett sikeresebb ez a csapat, hisz akkor még nagyobb esélye volt az élőben muzsikáló pop-rock együtteseknek. Habár az utóbbi időben az élő zenének mintha térne vissza a becsülete. Lehet, hogy a Siker ezután jön el? A Magazin időkből a Sing-Sing a Katonák és Sírni csak a győztesnek szabad c. dalokat vitte tovább, igaz fémesebb hangszerelésben.

Magazinos Siker azoknak akik a Sing-Sing-hez kapcsolódó tagok megmozdulásait és egyáltalán a csapattal összefüggő dolgokat gyűjtik. Siker azoknak akik a közeledő hűvös napokban a nyár érzéseit akarják feleleveníteni pl. a Hosszú forró nyár-t hallgatva. Kordokumentum.

esch
(Rockpolis Media)

No comments:

Post a Comment