Breaking

8.17.2018

Depresszió: DE3,14 - Live (2008) (Edge Records-Paranoid Rec. [Erdély-Ro])

A Depi ezelőtt három évvel jelentkezett egy fullos DVD + CD kiadvánnyal és íme 2008 reggelén is beköszöntöttek ismét egy monstre koncert anyaggal. Ez most annyiban különbözik a múltkori testvérétől, hogy a CD-n, nem pont ugyanaz a program hallgatható, mint ami DVD-be lett öntve.

A DVD a Depresszió 2007-es november 17-i PeCsabeli koncertjét tartalmazza + azokat a klipeket amik az előző kiadvány óta születtek. Látszik, hogy rendesen készültek Halász Feriék erre a koncertre: a színpadon minden és mindenki a helyén van, a fények minden dalhoz megkomponálva "ontják" játékukat, a jobbára tini közönség meg issza Feri szavait. Igen, a Depi igazából a fiatalabb korú "lázadók" zenekara, max. a húszas éveinek a közepén járó embereknek mond még valamit a zenéjük, azonfelüli rockrajongóknak már kevés olyan szerzeményük van, amellyel azonosulni lehet.

A CD-n a DVD felvétele utáni héten megtartott debreceni Lovardás koncert figyel, amely csak részben egyezik meg a pesti programmal, itt már megtalálható a Bikini feldolgozás, a Közeli helyeken, no meg egy demo korszakos nótát is - Messiás - eltolnak.

Depi fanoknak kötelező anyag, más meg a saját vérmérséklete alapján közelítsen hozzá. Azt azért hozzá kell tennem, hogy aki kellően nyitott, az egy ilyen minőségű produkciót bármikor bevállalhat.

esch
(Rockpolis Media)

No comments:

Post a Comment