Breaking

7.18.2018

„A szívünk acélból épül” - 5 éves az Alcohol Rockhimnusza, új lemezzel ünnepelnek a Rock On Fest-en

Már fél évtizede jelent meg és 4 milliós megtekintésnél jár YouTube-on az Alcohol zenekar (és a Rock On! Fest) Rockhimnusza.


A banda 5 évvel ezelőtt készítette el a videóval kísért dalt, amely nevéhez hűen egy igazi rockhimnusz: olyan neves énekesek álltak a mikrofon mögé, mint Nagy Feró (Beatrice) Vikidál Gyula, Gidófalvy Attila (Lord), Schrott Péter (Continoom, Tűzmadár), Petrás János (Kárpátia), Rudán Joe (Mobilmánia, Pokolgép, P. Mobil), Szendrey "Szasza" Zsolt (Zorall), Áfonya (Sex Action), Noa (Noa Rock), Gondosch "Güzü" János (Crossholder), Sicu és Balogh Anita (Vasmacska), de zenél benne Barbaró Attila (Junkies, Zorall) és Vörös Attila (Satyricon, Nevermore, Leander Rising) gitárosok, valamint Horváth Zsolt (Tűzmadár) billentyűs is.

A Tóth Sándor "Csövi" vezette Alcohol harmadik nagylemeze “Remélem zavarok” címre hallgat majd, és idén szeptember 9-én jelenik meg az EDGE Records gondozásában. A korongon bónusz felvételként helyet kap az 5 éve megjelent, mindeddig csak a YouTube-on 4 milliós nézettséget produkáló "Rockhimnusz".

A bandát legközelebb augusztus 19-én, Halász-Rock Fesztiválon lehet elkapni, a lemezmegjelenő buli pedig a szeptemberi Rock On Fest-en lesz.



Az idei Rock On! Fest fellépőinek listája:

Threshold
Kalapács
Aurora
Insane
Omen
Sex Action
Akela
Alcohol
Archaic
Tales of Evening
divideD
Agregator
Romantikus Erőszak
Cool Head Klan
Invader
Orfeus
Zord
Vesztegzár
Continoom
Amberjack
Pair O’ Dice
Echonald
VR

▶️ Alcohol Facebook:
www.facebook.com/Alcoholzenekar/
▶️ Alcohol a streaming és letöltő felületeken:
songwhip.com/artist/alcohol
▶️ EDGE Records Facebook:
www.facebook.com/EdgeRecordsHungary/

No comments:

Post a Comment