Breaking

7.01.2019

Avatar: The King Live In Paris (eOne, 2019)

BÖRTÖNNAPLÓ

Az elítélek:

Johannes Eckerström, Jonas 'Kungen' Jarlsby, Henrik Sandelin, John Alfredsson, Tim Öhrström
Fotó: Brian Kuhn

Banda neve:
Avatar

Legutolsó bűntettük:
The King Live In Paris néven ismert. Az elkövetés ideje és színhelye a 2018-as párizsi Download fesztivál.

A bűntett leírása:
A francia nyelvű köszöntő után, a király nagysága előtt tisztelgő A Statue Of The King szólalt meg, melynek végén a fanfár hangjai varázsolták még ünnepélyesebbé az eseményt. Hogy mi is történt ezalatt? Megörökítette ezt egy szemtanú. Aztán nyakizom torna következett a Let It Burn-nek köszönhetően. Itt már erős hipnotikus befolyásoltság volt érzékelhető. Azzal ahogy Johannes előadta a dal végét, csak fokozta ezt a hatást, mely abban nyilvánult meg, hogy az ott lévő emberek a banda nevét kezdték skandálni. A frontember mindenkit üdvözölt
Avatar országban, azaz otthon és persze mindenki buzgón fejezte ki óhaját, hogy szeretne a királlyal táncolni és énekelni. Következett a Paint Me Red, a lendület nem állt meg. A Bloody Angel gitárintróját ütemes taps kísérte végig. A zakatolós, pörgős For The Swarm ellentéte a líraibb, borongós Tower. A hangulat nem szállt alább, tenyerek összecsattanása hallatszik a szám közben. Nyomon követhető a felvételen, miként szórakozott a zenekar ceremóniamestere a közönséggel, majd a játékos The Eagle Has Landed jött. Természetesen, az emberek itt is végig kitartóan támogatták az Avatart, még a dal végén lévő kis levezető részt is danolászták. Johannes monológja a Smells Like A Freakshow-ba torkolott. A végén állati jó az az üvöltés! Valószínűleg, az összekötő dal alatt váltottak ruhát az úriemberek, hogy a The King Welcomes You To Avatar Country-val folytassák a műsort. Miután a frontember szimpatikusan köszönetet mondott, a Hail The Apocalypse zárta a szettet. Kis búcsúzkodás után, az Avatar elhagyta a tett színhelyét.


Összegzés:
Meg kell hagyni, a banda érti a módját, hogyan hasson az emberekre. Legjobb csínytevéseikből válogattak össze egy csokrot. Már biztos sokan láttak koncertvideókat az Avatarról, így szinte felesleges megjegyezni, hogy ez a felvétel is azt támasztja alá, a zenekar nagyon erős élőben és nem csak a minőségre, de a hangulatra is rágyúrnak. Szóval, egyértelműen a metal börtönben van a gazfickók helye!

Dallista:
1. Intro 00:39
2. Statue Of The King 05:27
3. Let It Burn 04:25
4. Paint Me Red 04:23
5. Bloody Angel 05:55
6. For The Swarm 02:25
7. Tower 06:01
8. The Eagle Has Landed 08:33
9. Smells Like A Freakshow 06:20
10. The King Welcomes You To Avatar Country 10:09
11. Hail The Apocalypse 06:20

https://avatarmetal.com/
sw

No comments:

Post a Comment