Breaking

10.09.2018

„Minden tegnap volt” – Tunyogi Péter emlékkoncert Békéscsabán - Radar ★ Tunyo Emlékzenekar ★ P. Mobil

Tunyogi Péter, kiváló rock zenész, a P. Mobil együttes egykori énekese, a Tunyogi Rock Band együttes alapítója március 13-án lett volna 71 éves. Csaknem 10 éve nincs közöttünk a kiváló énekes, aki hivatásának beteljesítésére egykoron Békéscsabáról indult. Modern korunk egyik legszínvonalasabb magyarországi rockzenei vonulatát fémjelzi egyedi hangja, és művészete a P. Mobil együttesben és a Tunyogi Rock Band formációban.


Hálásak vagyunk ennek a kiváló zenésznek a sok felejthetetlen, emlékeket idéző és érzelmeket kiváltó dalért, valamint azért, amiért és ahogyan Tunyogi Péter a magyar életet formálta. Ez a kultúra mára már elválaszthatatlanul összefonódik a magyar egyetemes kultúra többi elemével, és ennek Tunyogi Péter felejthetetlen alakja.

Idén októberben, a már szokásosnak nevezhető békéscsabai P.Mobil koncert, Tunyó megemlékezésének jegyében telik majd. A koncert megrendezése ezúttal egy színvonalasabb, nagyobb, tágasabb helyszínen lesz megtartva, érzékeltetve a produkció nagyságát!

Találkozzunk Rocktóber 20-án a békéscsabai Csabagyöngye Kulturális Központban, (Széchenyi u. 4.) és tegyük együtt felejthetetlenné ezt a napot, hiszen ’minden tegnap volt’.

Belépő egységesen: 2998.-ft. Jegyek, csak a koncert napján vásárolhatóak a helyszíni pénztárban, ami 17 órakor nyit ki!

Azért lett így, mert minden jegyvásárló kap ajándékba egy Tunyó emléklapot!

Kapunyitás: 18:00
Radar: 19:00
Tunyó emlékzenekar: 20:30
P.MOBIL: 22:00.

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/280584289359585/

No comments:

Post a Comment