Breaking

7.10.2018

Frontierer, Anderson Pose koncert augusztus 17-én a Robotban

Augusztus 17-én a Tukker Booking a fesztivál dömping csúcsán egy elég kemény klubbulival fog szolgálni Nektek, ugyanis a Robot klubja fog otthont adni az egyesült királyságbeli Frontierer első magyarországi fellépésének. A káoszos mathcore banda olyan zenekarok tagjaiból alakult, mint a Sectioned, vagy a When Knives Go Skyward. A 2013-as megjelenésű 'The Collapse' is már óriási arcbacsapásnak minősült, de az igazi áttörést a 2015-ben debütáló 'Orange Mathematics' hozta, amin eszeveszett tempót diktál a zenekar egy másodpernyi levegővételt sem hagyva.

A banda agya Pedram Valiani, aki a fő esszenciáját szolgáltatja a muzsikának olyan zenekarok hatásainak befolyására, mint a Car Bomb, a The Dillinger Escape Plan, a Nine Inch Nails, a The Tony Danza Tapdance Extravaganza, vagy a Death Grips.

Élőben egy egyszeri és megismételhetetlen élményt nyújt a Frontierer, ami egy úthengerként megy át rajtad.

Mindeközben most fog megjelenni a zenekar vadi új lemeze, az 'Unloved', ami a két beharangozó szám alapján is már elkönyvelhető az év egyik legerősebb lemezének. A robotos koncert több, mint exkluzívnak mondható, mert a környéken nem igen lehet majd elcsípni őket ebben az évben.

Hazai részről pedig nem más, mint az Anderson Pose fogja bemelegíteni az estét.

Start: 20.00
Beugró: 3500 / 4500 H
UF

Az elővételes jegyeket a Wave üzletében tudod beszerezni"

ESEMÉNY:
https://www.facebook.com/events/304919630048900/

No comments:

Post a Comment