Breaking

7.02.2021

SABATON: hatalmas turnén hozzák el hozzánk jövőre az új lemezt, különleges vendég a THE HU és a LORDI!


A SABATON 2022 tavaszán újra háborús övezetté változtatja Európát, fegyverek és bombák helyett sokkal kellemesebb hangélmény vár ránk egy olyan lélegzetelállító előadáson, amelyen a színpadon megelevenednek az általuk megénekelt történelmi események. A 26 várost, 17 országot felölelő "The Tour To End All Tours" keretében egy hadosztályt hazánkba is vezérel Joakim Brodén, a 2020-as Amaranthe-tal és Apocalyptica-val közös teltházas aréna koncert után most 2022.03.13.-án, vasárnap Budapesten, a Papp László Sportarénában lépnek fel a mongol folk metalos kuriózum, a THE HU és a 2006-os Eurovíziós Dalfesztivál győztese, a finn LORDI szörnyeivel együtt.

Facebook esemény:

Jegyek: 2021-07-05 reggel 10-től:

"Már így is túl sokat kellett erre várnunk… Jobban készen állunk, mint valaha! Mire ez a turné elindul egy újabb kincsesládát borítunk elétek tele új dalokkal, és persze a meglepetésekről sem feledkeztünk el! Hidd el, ezt biztos nem akarod kihagyni!” - üzente Pär Sundström alapító basszusgitáros.

Akik korán lecsapnak az első jegyekre, azokra ráadásul ajándék is vár: Mindenki, aki július 9. 17:00-ig vált jegyet a "The Tour To End All Tours" bármelyik állomására, hozzáférést kap az aznapi Exitfest-es headliner Sabaton koncert online live stream-hez, teljesen ingyen. Ne feledjétek, ez lesz másfél év után az első Sabaton koncert, remek alkalom felkészülni az igazi, személyes visszatérésre!


A SABATON kétségkívül az egyik legfontosabb ma a modern heavy/power metal zenekarok között, magabiztos gyorsasággal emelkedtek fel a legnagyobbak közé, ami hamar 5 Hammer Golden Gods Awards díjat is hozott már nekik (közte a “legjobb koncertzenekar” díját háromszor is!) és többször voltak a jelöltek között a svéd Grammy-nek számító Grammis-en is. A 2016-os "The Last Stand" lemez három országban is a toplisták élén kezdett, további négy országban volt dobogós. Joakim Brodén (ének), Pär Sundström (basszusgitár), Chris Rörland (gitár), Hannes van Dahl (dob), és Tommy Johansson (gitár) saját fesztivált is szervez, a Sabaton Open Air már 2008 óta van jelen, 2009-ben pedig a Sabaton Cruise-t indították el. Legutóbbi nagylemezük, a "The Great War" 11 országban remekelt a toplisták első 10 helyezettje között, köztük Svájcban, Németországban és Svédországban első helyen. 

A SABATON a bezártság okozta időszakot kemény munkával töltötte, aminek eredménye egy legalább olyan grandiózus turné, amellyel a 2020-as évben egy időre kényszerbúcsút vettek a közönségtől; illetve egy új nagylemez is született, amiről február óta folyamatosan érkeznek a dalok.

A már megjelent új Sabaton dalok: 
"Defence Of Moscow": youtu.be/9TjXanLjpTU 
"The Royal Guard": youtu.be/kZN5bw3wg9g 
"Livgardet": youtu.be/Um5R_PH7Jek 


A THE HU igazi különlegesség, egyenesen Mongóliából hoznak folk metalt hazánkba, a 2019-es The Gereg című bemutatkozó nagylemezük hatalmas nemzetközi elismerésnek örvend, dalaik eszméletlenül népszerűek, a Yuve Yuve Yu már a 80 milliós nézettséget közelíti YouTube-on, a Wolf Totem 55 millió fölött van. A folytatás éppen készül, még idén megjelenik a második nagylemez, amit élőben hallhatunk az Arénában.

THE HU - Yuve Yuve Yu


A finn LORDI szörnyetegeit nem kell bemutatni senkinek, a shock rockerek 2006-ban azzal lepték meg a világot, hogy megnyerték az Eurovíziós Dalfesztivált. A horror témáikat dallamos és könnyen befogadható heavy metal és hard rock köntösben tálaló zenekar extravagáns megjelenésével mindenhol egyedi látványt és előadást tartogat mindenki számára; legutóbbi nagylemezük, a Killection tavaly januárban jelent meg, idén októberben pedig nem kevesebb, mint 7 (!) új nagylemezt terveznek kiadni. Hogy ez pontosan mit is jelent, azt április óta találgatják a rajongók, de a meglepetés és a látvány garantált!

LORDI - Like A Bee To The Honey

A Cobra Agency, a H-Music, a Barba Negra, a Rock 1, és a Live Nation bemutatja:
"The Tour To End All Tours"
SABATON
THE HU
LORDI
2022.03.13.
Budapest, Sportaréna

Linkek:

No comments:

Post a Comment