5.07.2021

Ossian: megjelent az új nagylemez, A Teljesség!


Megjelent az idén 35 éves Ossian 25. nagylemeze, amely az előző évek kiadványainak irányát követi, ezzel együtt mégis egyfajta összegzése született a zenekar életművének. A 13 dalból 11 szöveges új szerzemény, egy instrumentális szám és egy feldolgozás, közel 50 percben. Hangulatilag és dinamikailag rendkívül változatos, mégis egységes anyag készült, Paksi Endre énekes elmondása alapján tavaly márciustól novemberig folyamatosan folyt a munka. A lemezt most először saját, házi stúdiójukban rögzítettek. 

A teljes lemez hallgatása online felületeken:
(Spotify, Apple Music, Tidal, Amazon Music, Deezer, Napster)

Hivatalos Youtube lejátszási lista: 

Paksi Endre énekes:
“A 2020-as évet a dalszerzés és a stúdiózás jegyében töltöttük. Még soha ennyi időt és energiát nem fektettünk be egy albumba, nagyon remélem, hogy átjön majd az a lelkes öröm, amivel megírtuk és feljátszottuk az új dalokat!!! Igyekeztünk változatos és sokszínű lemezt készíteni zenében és szövegekben egyaránt, bízom benne, hogy egy lépéssel közelebb tudtunk kerülni az általam egy jóideje keresett Teljesség-hez!!!”


A hagyományos terjesztési formák mellett a lemez elérhető H-Music Magazinnal, melyben ajándék óriásposzter mellett egy alapos, átfogó interjút is olvashatsz Paksi Endrével. A kiadvány kapható minden Relay és InMedio árusítóponton, továbbá a nagyobb újságos standokon, valamint a zenekar megújult webshopjában, ahol a lemezek mellett Ossianos rajongói termékek soha nem látott széles választéka érhető el.

Rendelés, webshop: 

A zenekar őszi budapesti nagykoncertje háromszoros ünnep lesz: a “Csak a Jót” és “A Teljesség” albumok bemutatója, illetve a zenekar 35 éves jubileumi koncertje 2021.09.11.-én, a BARBA NEGRA-ban kerül megrendezésre. 

A hivatalos esemény:

Jegyfoglalás:


OSSIAN: A TELJESSÉG
2021.05.07. H-Music
01. Kell egy Szikra
02. Ember a Holdon
03. A Türelem Hatalom
04. Lassan ébredő
05. Szabad maradhat
06. A Teljesség
07. Együtt voltunk Minden
08. Azon a napon
09. Kelj fel és láss
10. Nem elég az ég
11. A hiányzó láncszem 
12. Engedd el (instrumentális)
13. Az, aki voltam

No comments:

Post a Comment